Vi finns till för din information

Dygnet runt, året om

Kontakta mig!

Vår resa så här långt

Under snart 15 års tid har våra databasexperter och utvecklare hjälpt företag och myndigheter med deras informationshantering

Närbild på gammalt sjökort
2005

Starten

Upbase grundas av Jonas von Bornstedt och Rafael Gonzalez. Idén är att skapa en personoberoende tjänst där vi hjälper företag med databasplattformar 24/7/365.

2006

BaseCenter #1

BaseCenter formas och vi får vårt första driftsåtagande: Oracle på version 8 (!) – ett åtagande vi alltjämt har kvar, fast nu är databaserna uppgraderade!

Lampa på vägg lyser utomhus i natten
2011

Applikationsförvaltning

Vi får vårt första åtagande inom applikationsförvaltning. En stor utmaning där vi kombinerar utveckling, drift och förvaltning i en lösning som ska effektivisera Tågsverige.

2015

1000+ databaser

Vi driftar och förvaltar över 1000 databaser och firar med en hejdundrande fest!

En flygande trämås som hänger i taket
Bingobollar rullar i tombola
2019

100.000 timmar

Vi konstaterar (något utmattat) att vår 24/7 jour har varit igång i över 100.000 timmar i sträck!

Vi är Upbase

Övervakning, drift och teknisk förvaltning av era informationsplattformar och informationsflöden – dygnet runt, året om.

Utmaningarna enligt oss

Ett företags information och informationsflöden är dess blodomlopp och helt centralt för att verksamheten ska fungera. Störningar i informationsförsörjningen skapar frustration och ineffektivitet. Det påverkar intäkterna och kan i värsta fall påverka företagets överlevnadsförmåga.

Information och informationsflöden kräver tillsyn hela tiden – dygnet runt, året om av tekniska specialister – en kompetens som (oftast) inte har en naturlig plats i företagets kärnverksamhet.

Därför finns vi

Det är här vi kommer in. Upbase är databasexperter, utvecklare och informationsintegratörer som sedan 2005 jobbar för att som drifta, vidareutveckla och förvalta våra kunders informationsplattformar. Vi är garanten för att informationen finns tillgänglig, är säkerställd och snurrar på moderna, övervakade och förvaltade plattformar.

Vi finns till för din information, i ditt blodomlopp – 24/7/365.

En engagerad partner

Viljan kan ta oss långt och hos oss på Upbase är den stark. Vi vill ha nöjda uppdragsgivare som litar på oss. Vi vill att de ska känna att inget faller mellan stolarna, och att vi finns där både innan något händer, men också när det har hänt.

Vi har många och långa kundrelationer. I våra projekt och fasta åtaganden arbetar vi varje år med 100-talet uppdragsgivare. Vi tror att det är ett kvitto på att vi uppfyller deras önskemål och visar den flexibilitet, pålitlighet och trygghet som krävs av en seriös partner idag.

Kontakta oss gärna för en första kostnadsfri konsultation!

Våra värderingar

Vårt företag genomsyras av våra värderingar som våra medarbetare alltid strävar efter att följa och agera utifrån.

Vi har gott omdöme

Vi fattar kloka beslut kring människor och teknik och vi identifierar hellre de bakomliggande orsakerna än att behandla symtom.

Vi är kommunikativa

Vi vågar fråga, vi är enkla att förstå och vi lyssnar noggrant.

Vi vill påverka och är påhittiga

Vi utför fantastiska mängder av viktigt arbete. I det är vi uthålliga och konsekventa så att våra kunder och kollegor kan förlita sig på oss.

Vi är passionerade och modiga

Vi inspirerar varandra och har kul ihop. Vi säger vad vi tänker även om det är kontroversiellt.

Hur kan vi hjälpa dig?

 • Jag heter
 • och är från
 • Hidden

  Rad 2

 • företaget
 • .
 • Ni kan kontakta
 • Hidden

  Rad 2

 • mig på tel
 • eller via min e-post
 • Hidden

  Rad 3

 • .